FITNESS Grupele musculare

Grupele musculare

4
DISTRIBUIȚI

de Marius Bujor

Plansele fac parte din volumul Anatomia unui corp perfect. Ghid pentru dezvoltarea musculaturii si au fost puse la dispozitia publicului prin amabilitatea Editurii Litera

 

Grupele musculare - planşa 1 Grupele musculare - planşa 2

Grupele musculare - planşa 3


4 COMENTARII

 1. Da, am acordul pentru publicarea acestor imagini. Te astept si cu alte mesaje, dar te-as ruga sa fii mai politicos, daca nu iti cer prea mult.

  Cu stima,
  Marius Bujor

 2. NU STIU CUM SA INTRU IN POSESIA PLANSELOR ASTEA TREI! LE VREAU MĂRITE, GEN PLANSELE PE CARE LE INTALNESTI IN SALILE DE CULTURISM SI LAMINATE! POTI, TE ROG SA MA AJUTI?
  AŞTEPT URGENT TEL TAU: 07********.Mulţumesc anticipat!MAI VREAU SI PLANSE CU UN CULTURIST SI O CULTURISTA, INDIFERENT CARE!

 3. Salut,

  Plansele sunt din lucrarea „Anatomia unui corp perfect” publicat de editura Litera. Cumpara cartea si scaneaza-le, daca le folosesesti in scopuri personale, NECOMERCIALE – adica nu incalci drepturile de autor intr-un fel sau altul. Cel mai bine este sa ceri permisiunea editurii pentru reproducerea si afisarea planselor respective. Este de bun simt, te scapa de batai de cap si iti marturisesc ca oamenii de acolo sunt foarte cooperanti si amabili. Cat despre fotografii, du-te prin sali de fitness si roaga un instructor/instructoare, care arata cum vrei tu, sa se pozeze. Negociezi, te achiti, faci cateva poze si gata.

  Cu stima,
  Marius Bujor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here