Despre noi

Bine ați venit pe FitClub.ro

Mă numesc Marius Bujor, sunt jurnalist și instructor de culturism și fitness, iar cât privește experiența, activez în presă din anul 2000 și practic culturismul din 1998.

despre-mine2Acest site s-a născut din trei pasiuni: fitness-ul, bucuria de a ajuta prin informație şi dragostea pentru natură. FitClub.ro îmi oferă ocazia să mă documentez permanent, să fiu mereu la curent cu tot ce este nou în culturism, fitness, nutriție și sănătate. În același timp, am prilejul să ofer informații utile celor inițiați, dar și celor care vor să afle repede și simplu ce trebuie făcut pentru o viață sănătoasă. Nu în ultimul rând, FitClub.ro mă ajută să promovez una din valorile în care cred cu tărie – o viaţă sănătoasă şi cumpătată, în strânsă legătură cu natura.

Cei care doresc să trăiască sănătos pot găsi pe FitClub.ro articole obiective și bine documentate, inspirate din propria experiență și din lucrările de specialitate pe care le-am studiat.

Sper ca FitClub.ro să fie de folos tuturor celor care și-au dat seama că un mod de viață activ și sănătos, dar şi un mediu înconjurător nepoluat, sunt condiții absolut necesare pentru o viaţă frumoasă şi îndelungată.