Promovează-te cu un articol pe FitClub.ro

Ești instructor, ai o firmă și vrei să te promovezi gratuit sau ești pur și simplu pasionat de fitness și vrei să împărtășești ce știi? Acum, aici ai ocazia să vorbești direct comunității fitness, adică exact celor intersați de cei ai tu de spus.

Scrie un articol intersant și informativ, iar FitClub îl va publica împreună cu 2 link-uri către site-ul tău personal sau business, inserate în materialul redactat de tine.

Înainte să te apuci de scris, asigură-te că ai citit cele câteva recomandări de mai jos. Ele te vor ajuta să înţelegi ce este şi ce nu este acceptat pe siteul FitClub.ro.

1. Înstrucţiuni pentru conţinut

Articolul trimis spre publicare:

 1. Trebuie să fie original.
 2. Nu are voie să fie un articol cumpărat ori plagiat. Nu sunt acceptate articolele care au mai mult de 5 linii de text citat.
 3. Trebuie să fie informativ şi să aibă la bază experienţa şi calificarea autorului.
 4. Nu are voie să fie comunicat de presă, reclamă, text promoţional, sau laudă excesivă de orice fel. Articolul trebuie să ofere informaţii utile, nu să vândă produse ori servicii. Publicăm și acest gen de conținut, dar contra-cost.
 5. Trebuie scris coerent şi corect, cu respectarea tuturor regulilor gramaticii limbii române.
 6. Nu vor fi prezentate pretinse beneficii ale utilizării substanţelor interzise de comunitatea sportivă, în general şi de cea de culturism şi fitness, în special. Aceste substanţe sunt foarte periculoase, dacă sunt administrate fără prescripţie medicală.
 7. Trebuie să abordeze un singur subiect, care să se încadreze într-unul din cele trei domenii: fitness/culturism, nutriţie şi sănătate.
 8. Va conține cel mult două link-uri către site-ul dvs.

2. Formatul articolului

Articolul trebuie să conţină:

 1. Titlu atractiv care să comunice subiectul articolului, adică despre ce, sau despre cine este vorba în articol.
 2. Subtitlu incitant, de cel mult două propoziţii, care să prezinte cititorilor ce pot afla despre subiectul articolului menţionat în titlu. Rolul subtitlului este să convingă cititorii de beneficiile pe care le vor avea dacă vor citi articolul.
 3. Numele şi fotografia autorului, care pot fi linkuri către domeniul său personal.
 4. Corpul articolului de 250-5.000 de cuvinte. Ideal este ca textul să aibă 400-750 de cuvinte.
 5. Referinţe bibliografice, când este cazul.
 6. O scurtă prezentare a autorului, de cel mult 70 de cuvinte.

Dacă ești de acord cu cele de mai sus, te invităm să ne contactezi