Menține-te în Formă cu ActivityTracker

0
32

Cu toții ar trebui să fim conștienți de efectele pozitive pe care mișcarea le are asupra stării noastre generale de sănătate. Mișcarea aduce o serie de beneficii atât fiziologice, cât și psihologice, și de aceea ar trebui să găsim o modalitate pentru a-i face loc în programul nostru zilnic.

Activitatea fizică este puternic încurajată de nutriționiști și medici specialiști și nu numai. Tehnologia a devenit la rândul ei un promotor al dezvoltării unui trai sănătos cu ajutorul gadget-urilor și aplicațiilor de fitness. Putem găsi în ziua de azi o multitudine de aplicații utile din acest punct de vedere, iar una dintre ele este ActivityTracker.

Monitorizează Activitatea de Zi cu Zi

ActivityTracker este o aplicație românească gratuită realizată de Bits&Coffee, care te ajută să-ți monitorizezi activitatea fizică de zi cu zi. Disponibilă pentru iPhone și Apple Watch, aceasta îți oferă posibilitatea să urmărești exercițiul fizic pe care l-ai făcut într-o zi fără a fi nevoie de un alt gadget de fitness. În plus, deoarece folosește procesorul de mișcare din iPhone, și nu GPS-ul, aplicația nu îți va consuma foarte mult din resursele bateriei telefonului mobil.

Cum te poate ajuta ActivityTracker efectiv? Aplicația încurajează un stil de viață sănătos, oferindu-ți informații utile despre activitatea fizică pe care ai realizat-o și motivându-te să mergi mai departe până îți îndeplinești propriile obiective de fitness. În mod concret, îți arată numărul de pași pe care i-ai făcut într-o zi, distanța parcursă pe jos sau alergată, numărul de trepte urcate, numărul de calorii consumate, precum și timpul în care ai fost activ.

Aplicația te motivează să faci mișcare, prin faptul că îți permite să îți stabilești propriile target-uri și furnizează în permanență date despre cât de mult ai progresat și cât mai ai până la atingerea obiectivului. Dacă vrei să știi cum evoluezi, ActivityTracker îți oferă statistici despre activitatea ta lunară, săptămânală, zilnică și chiar din oră în oră pentru o stimulare suplimentară.

Noua Versiune Aduce Numeroase Îmbunătățiri

Recent lansată, versiunea 2.5  conține multiple îmbunătățiri față de versiunile precedente. Unul dintre update-uri îi vizează direct pe utilizatorii români, deoarece aplicația a fost localizată și tradusă în limba română. De asemenea, a fost îmbunătățită interfața pentru a deveni și mai intuitivă pentru utilizatori. În plus, posesorii de Apple Watch se pot bucura acum de o nouă aplicație pentru smartwatch-ul lor, cu un design fresh și statistici la prima vedere.

Dacă vrei să testezi ActivityTracker, o poți descărca gratuit din .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.