Ridicarea picioarelor din atârnat

0
20

Mușchii abdominali sunt lucrați foarte intens de toată lumea, indiferent de sex sau de concepțiile legate de culturism. Nu este de mirare – un abdomen ferm, bine lucrate este sinonim cu cu o regiune mediană a corpului bine definită și o silueta de invidiat.

Ridicarea picioarelor din atârnat este un exercițiu foarte bun pentru abdomen care țintește porțiunea inferioară a abdomenului, precum și mijlocul cel mai profund. Exercițiul ridicări de picioare din atârnat presupune că cel care îl execută să aibă ceva experiență în sala de forță.

Poziția de start este atârnând folosind o priză medie sau largă, brațele și picioarele trebuie să fie perfect întinse, cu pelvisul tras un pic spre înapoi. Ridică picioarele în față, până ce formează un unghi de 90 de grade cu trunchiul. Genunchii trebuie să fie doar ușor îndoiți.

Menține această poziție pentru o secundă și nu uită să expiri. Inspiră și revino încet la poziția inițială. Este foarte important să nu te balansezi când ridici picioarele. Nu trebuie să te grăbești când execuți acest exercițiu deoarece necesită timp până să te obișnuiești cu el.

O variantă a acestui exercițiu este și ținând o ganteră sau minge elvețiană între picioare. De asemenea, poți ridică câte un picior pe rând. Cei care au probleme lombare nu trebuie să-l execute foarte des.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.