Understanding Nutrition, Update (with 2010 Dietary Guidelines)

1
137

Utilizată de peste un milion de cititori, lucrarea Understanding Nutrition, ce îi are ca autori pe Ellie Whitney şi Sharon Rady Rolfes, este cea mai bine vândută carte introductivă de nutriţie de pe piaţă. Acest succes nu se datorează hazardului – Understanding Nutrition este renumită pentru discursul accesibil, prezentarea atrăgătoare şi explicaţiile scrupuloase.

Cea de a 12-a ediţie, duce studiul nutriţiei la un nou nivel, cu accentul pe învăţarea activă, conţinut bine ales şi resurse încorporate. De la  concepţia artistică, atrăgătoare şi bine întocmită, la fundamentele sale ştiinţifice solide, cuprins actual şi suplimente de top, actuala ediţie ţine legătura cu cititorii şi continuă să stabilească standardele pentru lucrările din acest domeniu.

Ediţia de faţă include 20 de capitole, începând cu subiecte fundamentale de nutriţie, cum ar fi planificarea dietei, macronutrienţii, vitaminele şi mineralele, continuând cu capitolele despre dietă şi sănătate, fitness, alimentaţia pe toată durata vieţii, siguranţa alimentară şi foametea mondială.

Understading Nutrition este în contact cu cititorii, mobilizându-i pe măsură ce îi învaţă conceptele şi aplicaţiile de bază ale nutriţiei.

O carte de nutriţie esenţială, pe care o poţi cumpăra chiar acum.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.