Știri FitClub.ro la TVR

  FitClub.ro la TVR

  0

  Ziua de ieri a fost una specială – am primit un mesaj prin care mi se spunea că Televiziunea publică – TVR – a difuzat un material despre FitClub.ro, în luna aprilie. Cel care îmi trimiseses mesajul era unul dintre membrii emisiunii “De la A la Net”, difuzată pe TVR Info.

  [hana-code-insert name=’Semnatura’ /]

  Dincolo de mândrie – este o mare realizare să apari pe postul public de televiziune și să fii apreciat de o echipă de jurnaliști profesioniști – cel mai mult mă bucură faptul că FitClub.ro este util. Scopul meu și implicit al site-ului FitClub.ro, este să promovez un stil de viață sănătos. Cum? Cu ajutorul informației – ambiția mea este ca oricine dorește să abandoneze măcar și o parte din obiceiurile nocive, nesănătoase și să înceapă o viață nouă să poată găsi pe FitClub.ro absolut toate informațiile necesare, iar acest lucru să fie gratuit. Cred că oricine ar trebui să aibă acces la informațiile despre sănătate.

  Așadar, FitClub.ro vrea să informeze, să educe și să promoveze o viață sănătoasă, activă și echilibrată, în armonie cu un mediu ambiant curat și verde.

  În încheiere, vreau să reamintesc celor care vizitează FitClub.ro că cititorii au fost, sunt și vor fi singura rațiune de a fi pentru FitClub.ro.

  Al dumneavoastră,
  Marius Bujor

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.